Kisan hiihtojaostoon kuuluvat vuonna 2024:

Ville Uusimäki, jaoston puheenjohtaja: 0405247063, ville.u@hotmail.fi
Juhani Irva
Sari Uusimäki
Riitta Irva

Hiihtojaosto järjestää vuosittain Rovavaaran pk-hiihdot ja pienempiä sarjahiihtoja, sekä on mukana yhtenä järjestävänä seurana Perämeri Cup:ssa.

Matka- ja majoituskulut

Matka- ja majoituskorvausperusteet ovat Seuran vuosikokoukseen (maaliskuulla 2017) asti entiset eli 22 snt kilometriltä ja majoitukset maksetaan tarpeelliselta osiltaan. Kilpailumatkoja Kisa korvaa kalenterivuoden ajalta enintään noin 600 €/hiihtäjä.

Edellytyksenä em. kulukorvauksiin ja kilpailutoimintaan on, että hiihtäjä solmii urheilijasopimuksen seuran kanssa. Sopimuksessa on kerrottu urheilijan velvoitteet seuraa kohtaan.

Matkalaskut voit lähettää sähköpostitse jaoston puheenjohtaja Niina Irvalle. Hän tarkistaa laskun ja hoitaa sen maksuun. Emme enää jatkossa laita laskuasi maksuun, ellei sitä ole tehty tälle seuran laskutuslomakkeelle (vaatimus liittyy kirjanpidon hoitamiseen)!

Kilpailuilmoittautumiset

Kilpailuilmoittautumiset hoidetaan Niina Irvan toimesta hyvissä ajoin ennen kilpailua joko sähköpostitse tai puhelimitse.

Kilpailutoimintaan osallistuminen edellyttää sitä, että Sinulla on voimassaoleva kilpailulisenssi maksettuna viimeistään silloin, kun kilpailuihin ilmoittautuminen päättyy.

Urheilijoitamme