Voimailujaosto järjestää vuosittain muutaman voimanosto- ja penkkipunnerruskilpailun niin klassisessa (ilman tukevia varusteita) kuin tukevilla varusteilla käytävät kilpailut. Lisäksi pyrimme järjestämään nuorille suunnattua voimailukoulutoimintaa.

Kisan voimailujaostoon kuuluvat vuonna 2018:

Tero Hyttinen, puheenjohtaja 044 309 2263 tero-hyttinen(at)hotmail.com
     
Risto Juho 0400 304 503 ristojuho(at)hotmail.com
Reijo Kreivi 040 728 3394  
Juha Nalli 045 268 7163 juha.nalli1(at)luukku.com
Pekka Niva 0400 490 069 pekka.niva(at)iki.fi
Eugen Parviainen 040 550 9282 eugen_parviainen(at)hotmail.com

Seuraennätykset

Aavasaksan Kisan seuraennätykset 1.1.2011 alkaen
Klassinen
Varuste
Aavasaksan_Kisan_Hall_of_Fame_voimanostossa_09012010

Ennätykset – 31.12.2010

Matka- ja majoituskorvausperusteet

Matka- ja majoituskorvausperusteet ovat Seuran vuosikokoukseen (kesällä 2020) asti entiset eli 22 snt kilometriltä ja majoitukset maksetaan tarpeelliselta osiltaan. Kilpailumatkoja Kisa korvaa kalenterivuoden ajalta enintään noin 700 €/nostaja kotimaan osalta. Maajoukkuematkoja maksetaan enintään 50 % matkakustannuksista kuitenkin enintään 1000 €/ nostaja. Lisäksi seura korvaa kilpailijan lisenssimaksut sekä osallistumismaksut kilpailuihin.

Edellytyksenä em. kulukorvauksiin ja kilpailutoimintaan on, että lisenssinostaja solmii urheilijasopimuksen seuran kanssa. Sopimuksessa on kerrottu urheilijan velvoitteet seuraa kohtaan. Allekirjoitetut matkalaskut voit lähettää sähköpostitse jaoston puheenjohtaja Tero Hyttiselle pdf-tiedostona. Hän tarkistaa laskun ja hoitaa sen maksuun.

Kilpailuilmoittautumiset

Kilpailuilmoittautumiset hoidetaan edelleen vain jaoston puheenjohtajan – Tero Hyttisen toimesta Suomen voimanostoliiton sääntöjen mukaisesti. Nostajan tulee hyvissä ajoin viimeistään viikkoa ennen ilmoittautumisajan päättymistä ilmoittautua seuran yhteyshenkilölle.

Kilpailutoimintaan osallistuminen edellyttää sitä, että Sinulla on voimassaoleva kilpailulisenssi maksettuna viimeistään silloin, kun kilpailuihin ilmoittautuminen päättyy. Myös voimassaoleva dopingsopimus tulee olla toimitettuna allekirjoitettuna Suomen Voimanostoliitolle viimeistään kolme kuukautta ennen ensimmäistä kilpailua. Lisenssimaksun hoitaa seura keskitetysti liitolle verkkomaksuna. Antidopingsopimuksen jokainen nostaja solmii itse liiton verkkokaupassa (henkilökohtainen sitoutuminen)

Antidopingsopimus ja lisenssi löytyvät liiton jäsentietojärjestelmästä. Sopimuksen voi solmia edellyttäen, että jäsenyytesi Kisaan on kunnossa mm. jäsenmaksu- ym. velvoitteittesi osalta.